Monster Jams monstertruckar är tillbaka i en ny spektakulär motorshow. För femte året i rad möts de fyrhjuliga giganterna på Friends Arena i ny tuff utmaning. Några av världens mest kända truckar som Grave Digger, Scooby Doo och Max-D kommer till start tillsammans med både nya och välkända monstertruckar som Monster Mutt, Zombie, El Toro Loco, Alien Invasion och Pirate’s Curse. Monster Jam 2017 gästas också i år av Race Of Champions.

Monster Jams monstertruckar möter varandra både i race och freestyle och för den som vill ta hem segern gäller det att vara snabb, stark och landa de häftigaste hoppen.

Förväntningarna är höga efter förra årets galna drabbning när monstertruckarna bland mycket annat bjöd på freestyle som toppade det mesta med höga hopp, långa hopp, hög fart och full satsning över alla hinder på banan. De skickliga förarna är tillbaka och de viker inte ner sig. Det blir fullt ös!

Följ kampen mellan de urstarka monstertruckarna på Friends Arena den 18 november och missa inte att prata med förarna, spana in monstertruckarna på nära håll, samla autografer och ta bilder med dig och dina favoriter på Pit Party innan tävlingarna drar igång.

Monster Jam 2017 gästas också av Race Of Champions med bland andra den flerfaldige världsmästaren i speedway Tony Rickardsson.

MONSTER JAM STOCKHOLM Friends Arena 18 november 2017

MER INFO: www.monsterjam.se
FACEBOOK: www.facebook.com/monsterjam
PRESSMATERIAL: Klicka här!