Monster Jam är tillbaka i Stockholm

 

Friends Arena | 11 februari 2023 15.00

Monster Jam® – världens största motorsportupplevelse för hela familjen – kommer till Stockholm! Fans och spänningssökare på utsålda arenor runt om i världen vittnar om högtflygande stunts, head-to-head-racing och trick som trotsar gravitationen. Konstruerade till perfektion intar de mest populära monstertruckarna på fyra ton arenan, inklusive den legendariska Grave Digger®, 12-faldiga världsmästaren Max-D, mäktiga Megalodon® och ännu fler, tävlar de på gruset och tänjer på alla gränser i hastighet och skicklighet. Dessutom, se en spännande uppvisning i freestyle motocross (FMX). Upplev full gas och kul för hela familjen – bara på Monster Jam. Så stort som det kan bli!

Friends Arena 11 februari  Köp dina biljetter här!

PIT PARTY

Friends Arena 11 FebruarI 2023 11.00 – 13.30

Det roliga börjar på Monster Jam Pit Party. Innan evenemanget kan du uppleva de enorma Monster Jam-truckarna på nära håll, träffa förarna, ta bilder och njuta av oförglömliga familjevänliga aktiviteter. Dessutom får du en se hur monstertruckarna är byggda för att klara konkurrensen. Ta med hela familjen till Monster Jam Pit Party, den enda platsen där du kan få tillgång till dessa mekaniska underverk.

LÄS MER PÅ:
MER INFO: www.monsterjam.se
FACEBOOK: www.facebook.com/monsterjam

Vill du inte missa några nyheter från Monster Jam?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du all information samt möjlighet att köpa biljetter före alla andra. Fyll i formuläret nedan.

Obligatoriska fält markerade med *
 *