Upplev den ultimata freestyle showen med de bästa extremsportutövarna i världen

Nu är det dags för de svenska fansen att få uppleva denna unika show live! För första gången i Sverige får vi nu se Night of Freestyle inta Malmö Arena. Det blir en sprakande freesstyle show med världselitens bästa åkare och du får se förarna hoppa och trixa över rampen med alla typer av fordon du kan tänka dig. Nivån på dessa hisnande stunts och trick kommer få publiken att tappa andan. De bästa av de bästa inom discipliner som Freestyle Motocross, Mountain Bike, BMX, Snowmobile, Quad och Buggy är inbjudna för att visa sina galnaste trick.

Planerade trix är Body Varials på motorcykel, en dubbel Backflip och en Frontflip på motorcykel, Triple Backflips med BMX, Double Frontflips på Mountain Bike och en Backflip med Buggy. Dessutom kommer den spanska tandemduon Antonio Navas och Rocky Florensa att öva på några nya fantastiska tricks under sommaren, och självklart bjuder de på en Backflip med två förare på en motorcykel!

Även om de inte har en motor är showen med våra mountainbike- och BMX-förare lika inspirerande som allt annat. Mountainbike-förarna tävlar bland annat med en ”step up” -tävling (höjdhopp) och tävlingen ”Bästa tricket” får du inte missa.

Naturligtvis kryddas det atletiska skådespelet av en gigantisk pyro- och lasershow och tunga beats.
För denna show gäller bara en sak, action! Köp dina biljetter nu och se allt live!

Malmö Arena 20 oktober 2020
Biljetter på Ticketmaster.se