Uppsala Magic & Comedy 

Uppsala Magic & Comedy är en årligen återkommande magi- och humorfestival. Festivalen arrangeras i april, i anslutning till Uppsalas egen nationaldag; Valborg. Det är en elva dagar lång festival som genomförs på ett flertal stora scener runt om i Uppsala, men även utanför city med en dag i Gottsunda Centrum.

WOC Marketings uppdrag är att stötta upp organisationen med framförallt företagsbokningar för att tillsammans med Uppsala Magic & Comedy skapa elva magiska dagar i april, med storslagna shower med nationella och internationella artister på scener runtom i Uppsala. Och med vår långa erfarenhet av att bygga ett varumärke, sätta det på marknaden och vidareutveckla det både nationellt och på en lokal marknad har vi stora möjligheter att bygga vidare på ett otroligt fint evenemang.

Visionen är att utveckla festivalen från att bara vara en festival till att mer bli en filosofi. Därför bjuder festivalen in till gratisaktiviteter runtom i Uppsala, likväl som shower för personer med funktionsvariation, på ålderdomshem och för barnen på Akademiska barnsjukhuset.

Läs mer på http://uppsalamagicandcomedy.se/